Sunday, November 21, 2010

Diumenge de tardor i Smart Trike

 

Aquest cap de setmana, jo (Eli) he estat bàsicament enfeinada amb la tesis, així que el Carles ha decidit endur-se a l’Aran a passejar i jo tenir una estona per a poder concentrar-me. Doncs bé, aprofitant els últims dies de tardor que queden els homes de la casa han marxat al parc estona, i el Carles ha volgut que l’Aran conegués de molt a prop el significat de que quan arriba aquesta estació, les fulles cauen. Aquest ha estat el resultat:

photo (2)       photo 2 (1)     photo

Després de tanta emoció amb les fulles, hem decidit que com que cada dia s'està fent més gran ja era hora d’estrenar el Smart Trike Recliner que li va regalar el seu padrí. El Smart Trike aquest és una espècie de tricicle que va adaptant-se conforme el nen va creixent. Va de 6 a 36 mesos (diuen) i hi podeu trobar més informació aquí:

http://www.smart-trike.com/product.asp?Type=2&Product_SubType=3

Quan hem posat l’Aran a  la nova bicicleta la cara era de “No entenc res” i ha estat al·lucinant una bona estona. Suposo que ho disfrutarà més un cop sigui ell el que pugui pedalejar…

Smart Trike

Però de moment, per casa, ja s’ha donat un passeig a la velocitat de la llum (Super3 Fiuuuuu):

DSC_0353

Petonets


- Eli

2 comments:

  1. No vulgueu córrer que, quan menys us ho espereu, li encantarà la bici i després no hi haurà qui el pari!! :)

    ReplyDelete
  2. huuuuy, por un pelo q no llega a los pedales. al ritmo q va en un par de semanas ya esta haciendo el molinillo-amstrong con los dientes enganchados al manillar :)

    ReplyDelete